0734 151 105
Luni-Vineri 08-20

Termeni si Conditii

Folosirea acestui site (vizitarea, navigarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea unor termeni si conditii.
Pentru folosirea cat mai optima a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor informatiilor furnizate de site.
S.C. Coriolis Auto S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare prealabila.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in acest site sunt marci inregistrate ale companiilor respective.
Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Toate informatiile prezentate pe site-ul www.coriolisauto.ro sunt furnizate fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume.
Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare.

Toate informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere sau non-ilegale.

In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati, pentru a putea lua masurile care se impun.

Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop.
S.C. Coriolis Auto S.R.L. si partenerii sai, nu vor fi responsabili in urmatoarele cazuri:

  • in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site
  • pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe acest site
  • pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut, care pot conduce la orice fel pierderi
  • orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.coriolisauto.ro si orice incercare de frauda, care va fi raportata autoritatilor competente

Orice conflict aparut intre S.C. Coriolis Auto S.R.L. si clienti sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu si solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate orice risc.

scroll up