0734 151 105
Luni-Vineri 08-20

Despre noi

Firma S.C. Coriolis Auto S.R.L., înfiinţată în anul 2012, comercializează şi distribuie piese auto originale şi calitate alternativă – aftermarket de caroserie pentru orice tip de autovehicul în parteneriat cu unii dintre cei mai mari distribuitori şi importatori de piese auto de caroserie din România.

Sistemul online de care beneficiem în momentul de faţă şi pe care vi-l punem la dispoziţie, vă permite ca la orice oră să puteţi identifica, analiza şi vizualiza în cel mai scurt timp piesele de caroserie căutate, destinate autoturismului dumneavoastră, devenind astfel cea mai eficientă opţiune pentru dumneavoastră.

Noi ştim că fiecare client al nostru este deosebit şi suntem în măsura să-i oferim întreaga atenţie, clientul reuşind astfel să beneficieze de timpul său liber fără a fi necesar să mai alerge prin oraş de la un magazin la altul, fără să mai fie nevoie de zeci de telefoane, fără timp pierdut, fără bani cheltuiţi în plus. Cele mai ieftine şi bune piese sunt doar la un click distanţă de dumneavoastră.

scroll up